Ulrika Larsson

Berätta lite om dig själv?

Jag är en spontan, driven människa som lever med tron på att det alltid finns ny kunskap att hitta. Saker som gör oss lite smartare varje dag. Driver ett familjeföretag i tredje generationen, verksamheten är Bokhandel. Att få möjligheten att ge människor en upplevelse genom en god bok är något som jag tycker är helt fantastiskt.

Varför vill jag utveckla mig själv?

Att utvecklas är en självklarhet för mig. Jag tror att om det inte sker någon utveckling mot något bättre så är det ett steg tillbaka. Detta gäller verksamheter och det gäller även oss som människor. Konsten är att hitta den metod som passar just dig. Och jag har provat många, vilket betyder att jag har många verktyg i min låda (men ingen ordning) 😀

Varför valde du MT ledarskap?

Jag har följt Mia Törnblom sedan hon skrev sin första bok och har alltid gillat det sätt som hon enkelt förklarar hur saker fungerar. Jag testade först en två-dagars kurs uppe i Stockholm och det fick med mig många bra grejer. Efter en tid hemma på min kammare insåg jag att skulle jag få maximal användning av hela metoden var jag tvungen att gå hela vägen. Jag behövde en PT! Det jag älskar är just enkelheten. Tydligt, enkelt och resultaten som jag har fått är maxade!

Vad har utbildningen betytt för mig?

För mig har MT metoden betytt att jag har fått ett sätt att se och analysera situationer som förut gjorde att jag endast reagerade på impuls till att jag nu enklare ser situationen och kan agera med den energi som behövs. Detta gör att stresspåslaget är mindre, jag får mer gjort och jag är glad på riktigt. Jag har energi kvar så att jag ser andras framgångar och kan så berömma och uppmuntra mina medmänniskor. Jag går och lägger mig på kvällarna och ser framemot nästa dag med spänning. Jag är helt enkelt en gladare skit i dag än vad jag var för ett år sedan!

Varför rekommenderar jag utbildning hos er?

Svaret är enkelt. När du själv är nöjd och känner att du har lärt dig något som gör dig bättre då vill du dela med dig av dina nya erfarenheter. Så därför vill jag så starkt jag kan säga

”-Ta chansen att utveckla dig själv och bli det bästa du kan bli”.

Och med det sagt blev det en självklarhet för mig att dela mig till mina medarbetare. Så fort jag fick reda på att MT gänget hade utvecklat en digitalutbildning där vi var och en får möjligheten till att förbättra oss kopplade jag på alla i mitt företag. Jag tror stenhårt på att tillsammans är vi starka och ett sätt att stå stadigt är att hela gänget blir bättre ,starkare och stresståligare. I en tid där vi är mer och mer stressade, oroliga, arga och tidspressade behöver vi något som är enkelt att utföra och som ger snabba resultat. MT metoden är en metod som ger oss möjligheten till just det.