Linda Blumenthal

Berätta lite om dig själv …

Jag heter Linda Blumenthal är 38 år har två barn, 17 och 11 år gamla, och en särbo. Jag trivs lika fantastiskt bra som dansinstruktör på fritiden, som att sitta framför en brasa i skogen eller som att ha brottningsmatcher med mina barn. Jag övar mig på att ha så lite som möjligt planerat i kalendern, och det går väl ärligt lite sådär 😊

Varför vill jag utveckla mig själv?

Jag kom i kontakt med MT ledarskap för tre år sedan och fastnade direkt för filosofin att allt börjar inifrån en själv. Jag har väldigt ofta levt mitt liv genom att leverera vad jag tror att jag förväntats av från andra – och jag fick upp ögonen för att jag borde börja med vem jag är och vad jag vill. Jag gillade tanken på reflektion och fokus på vad som var bra och vad jag vill förändra. Det fick gro några år och sedan var jag redo att ta steget och våga utmana och utveckla mig själv. Jag vill lära mig tänka annorlunda, jag vill utforska mig själv och framför allt se om det funkar: Går det att ändra tankemönster och få mer självkänsla och känna sig starkare som människa? En stark drivkraft i det hela har också varit att jag vill göra mitt bästa för att vara en riktigt bra förebild för mina barn.

Varför valde jag just MT ledarskap?

Jag har varit i kontakt med andra ledarskapsutbildningar tidigare och har upplevt att dessa stärkt min redan befintliga känsla av att jag ska leverera för någon annans skull för att vi ska nå resultat. Eftersom jag förkovrat mig i MT:s filosofi genom frukostmöten och andra inspirationskvällar kunde jag mig höra att MT verkligen vill att drivkraften ska komma inifrån för att nå resultat. Jag måste känna mig trygg i mig själv, veta vad jag vill och vad jag står för för att kunna leda andra – och det kände jag var helt rätt för mig. Mitt fokus har varit att först och främst kunna leda mig själv för att kunna guida mina barn. Att jag kan använda mina kunskaper till ledarskap även yrkesmässigt är jag helt säker på. Jag valde helt enkelt MT för att jag vill börja med mig själv.

Vad har utbildningen gett mig?

Jag har snart gått lite mer än halva individuell coachning och jag är så, så, imponerad, överraskad och ödmjukt lycklig över att det går att ändra tankebanor och lära sig hur man får bättre självkänsla. Självförtroende har jag alltid haft – men jag hade ingen aning om att det var alldeles för lite självkänsla i min kropp. Jag har förvånats så många gånger över mig själv när jag reflekterar och numera stolt kan säga saker som att – Yes! Där fyllde jag på självkänslopotten igen! Jag vet vad jag tycker är bra med mig själv, vad som gör gott för mig och vad jag behöver ändra tankar om. Det är så coolt! Dessutom att utbildningen så härligt gett ringar på vattnet och jag själv ser förändringar hos mina barn är helt fantastiskt.

Varför rekommenderar jag MT ledarskap?

Jag rekommenderar MT för att jag på riktigt tror att all typ av ledarskap handlar om att vara en god förebild och för att kunna vara det måste man börja med sig själv. Vem är jag, vad står jag för, hur ska jag hantera situationer som för mig är olustiga osv. Att lära sig tala inför andra, lära sig driva projekt eller vad än det nu är som en ledare behöver, är verktyg man tar fram – men grunden i en bra ledare kommer till vem man är, vad man står för och hur man kan förmedla den tryggheten till andra runt omkring sig. Och det är precis det som jag tar med mig från deras utbildning.