Detta är page.php

Om MT Ledarskap

MT ledarskap är ett företag som startade sin verksamhet 2001, och arbetar med ledorden inspiration, engagemang och ansvar. Vi arbetar över hela Sverige och vi har kontor i Stockholm och Göteborg. Vår affärsidé är att hjälpa andra organisationer utveckla sitt humankapital för att skapa vinst och välmående.

Praktisk tillämpning med utveckling som mål

Vårt arbete är praktiskt lagt med starka insikter, humor, och utmanande allvar. Tillsammans med våra kraftfulla verktyg, övningar och med vår förmåga till att inspirera, motivera, och engagera leder till en bestående utveckling under lång tid.

Vår unika MT-metod®

I vår utbildning för ett starkare personligt ledarskap använder vi oss av Mia Törnbloms MT-metod®, som bygger på kognitiv teori. Grunden i metoden utgörs av självkännedom och självmedvetenhet som byggs med hjälp av självanalys och reflektion. Mentala strukturer kartläggs på ett tryggt sätt med hjälp av våra unika verktyg och duktiga ledarutvecklare, allt för att hitta irrationella tankar och beteenden som sedan tryggt tränas bort. Vi lär ut en struktur för att se hur vi  tänker, vilket är ett ”double loop”-lärande. Genom att lära sig hur vi tänker, kan vi också förändra och utveckla vårt tänkande. Med denna information skapar vi en konkret och individanpassad handlingsplan för att bland annat stärka självkänsla, självförtroende och skapa förmåga till att ta ett utökat eget ansvar. Utbildningen ger en bättre förståelse för hur vi hanterar konflikter  och hur vi blir framgångsrika med vår kommunikation.  MT-metoden® har hjälpt många av våra kunder att både bli effektivare, prestera mer och samtidigt må bättre!

Socialt ansvarstagande

Som en del i vårt eget sociala ansvarstagande arbetar vi aktivt i samhället med bland annat kostnadsfria föreläsningar och stöttande av utsatta grupper.

För att bli en stark och bra ledare behöver vi börja med oss självaMia Törnblom
  • Kommande evenemang