Konflikthantering

Från konflikt till utveckling

Effektiv konflikthantering är viktig då konflikter kan orsaka produktionsbortfall och bli kostsamt. Att arbeta i en helt konfliktfri miljö är i princip omöjligt och kanske inte ens önskvärt.

Vi utbildar er i konflikthantering så att ni kan vara väl förberedda när konflikter blossar upp. Vi arbetar med en strukturerad process för att hantera konflikter och genom vår igenkännande pedagogik blir det lätt att förstå hur konflikter fungerar och hur du enkelt kan hantera de flesta relationsbaserade konflikter. Självklart visar vi även hur du kan hantera externa konflikter.

Vi anpassar utbildning efter era behov. Kontakta gärna oss med nedan formulär så återkommer vi snarast och svarar på hur vi bäst skulle kunna hjälpa just er.

Konflikthantering på plats

Är konflikten redan ett faktum, hjälper vi er att reda ut konflikten med vårt briljanta insatsteam. Vi är vana att hantera olika arbetsplatskonflikter från de flesta miljöer och vi har lång erfarenhet och unika verktyg för att lösa dem. Allt du behöver göra är att kontakta oss på direkt på telefon 08-695 95 95 eller fylla i nedan formulär så kontaktar vi er så fort som möjligt.

Konflikter ÄR DYRBARA

48 % ARBETADE SÄMRE.
47 % ARBETADE KORTARE TID.
38 % PRODUCERADE SÄMRE KVALITET.
66 % PRODUCERADE SÄMRE RESULTAT.
80 % LADE ARBETSTID PÅ ORO ÖVER KONFLIKTEN.
63 % LADE ARBETSTID PÅ ATT UNDVIKA DEN ANDRE.
78 % FICK MINSKAD LOJALITET TILL ARBETSGIVAREN.
Källa: How Toxic Collegues Corrode Performance – Porath & Pearson (2009) Harvard Business Review

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för ett förbehållslöst möte, där vi se vad som är bäst för er.