Detta är template_team.php

Konflikthantering

Konflikter är väl nästan oundvikligt och att arbeta i en helt konfliktfri miljö är i princip omöjligt och kanske inte ens önskvärt. Vi utvecklar team och individer i att hantera konflikter både i förebyggande och aktuellt syfte. Effektiv konflikthantering är viktig då konflikter kan orsaka produktionsbortfall och kosta stora summor pengar.

Vi utbildar i konflikthantering så att ni kan vara väl förberedda när konflikter blossar upp. Vi utbildar individuellt eller i grupp. Vi har arbetar med en mycket strukturerad process för att hantera konflikter och genom vår tydliga och humorfyllda pedagogik blir det lätt att förstå hur konflikter fungerar och hur du enkelt kan kliva ur de flesta relationsbaserade konflikter. Självklart visar vi även hur du kan hantera externa konflikter genom att handleda de som har konflikt.

Hur utbildningen går till ser oftast lite olika ut, beroende på hur sammansättningen av er personalgrupp ser ut. Kontakta gärna oss med nedan formulär så återkommer vi snarast och svarar på hur vi bäst skulle kunna hjälpa just er.

Konflikthantering

Konflikthantering på plats

Är konflikten redan ett faktum, kommer vi ut till er och hjälper er att reda ut konflikten med vårt briljanta insatsteam. Vi är vana att hantera olika arbetsplatskonflikter från de flesta miljöer och vi har en mycket strukturerad process för att hantera dem. Så bra så att vi kan lova er goda resultat från vår insats. Allt du behöver göra är att kontakta oss på direkt på telefon 08-695 95 95 eller fylla i nedan formulär så kontaktar vi er så fort som möjligt.

Konflikter ÄR DYRBARA

48 % ARBETADE SÄMRE.
47 % ARBETADE KORTARE TID.
38 % PRODUCERADE SÄMRE KVALITET.
66 % PRODUCERADE SÄMRE RESULTAT.
80 % LADE ARBETSTID PÅ ORO ÖVER KONFLIKTEN.
63 % LADE ARBETSTID PÅ ATT UNDVIKA DEN ANDRE.
78 % FICK MINSKAD LOJALITET TILL ARBETSGIVAREN.
Källa: How Toxic Collegues Corrode Performance – Porath & Pearson (2009) Harvard Business Review

Kontakt

  • Kommande evenemang