Ragnar Lindblad

Berätta lite om vem du är?

Jag är utbildad läkare som kom i kontakt med MT ledarskap under mina år som VD för ett konsultbolag med verksamhetsutvecklare. Nu är jag tillbaka i Västra Götaland och ansvarig för det största verksamhetsutvecklingsprogrammet i regionen sen den bildades 1999. Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) ska ge våra invånare, patienter, medarbetare och beslutsfattare ett sammanhållet system för informationshantering.

Varför du vill utveckla dig själv?

Vad är alternativet? Stå still? Mitt uppdrag kräver så oerhört mycket av mig så jag behöver verkligen fylla på med energi för att kunna leda arbetet på bästa sätt.

Varför valde du MT ledarskap?

Jag föll pladask för Mia när jag hörde henne första gången. Metoden som bär hennes namn är inget hokuspokus utan bygger på etablerade principer och den bygger så påtagligt på hennes egen resa i livet.

Vad har utbildningen betytt för dig?

En mycket bättre självbild, ett tryggare ledarskap och ett sätt att själv hitta mina drivkrafter, hantera mina svagheter och glädjas åt mina framgångar. Bättre självkänsla, typ.

Varför rekommenderar du utbildning hos oss?

Jag har sett var det gjort för mig själv men också för mina medarbetare som också gått utbildningen. När jag nu efter några år återvänder för påfyllning så känns effekten direkt!