Emelie Gyllner

Berätta lite om vem du är …

Jag heter Emelie, är mamma till Enya (9 år) och Petter (6 år). Arbetar idag som HR Manager Nordic på Rituals Cosmetics som är en retailkedja inom skönhet och kosmetik. Rituals har sedan 2011 öppnat 120 butiker i Norden. Jag har byggt upp HR tillsammans med mitt team som idag består av 10 personer. Privat älskar jag att springa, yoga och spendera mycket tid med min stora familj och mina vänner.

Varför du vill utveckla dig själv?

Jag hade en prestationsbaserad självkänsla, hade mycket stress i livet, svårt att kommunicera tydligt och kände att jag hade fastnat i min utveckling och behövde bryta beteenden för att nå andra resultat och komma framåt. Jag älskar utveckling och älskar ledarskap, saknade nycklarna för att på riktigt ändra beteende som gynnade mig personligen, i mitt ledarskap och att utveckla organisationens chefer. Jag har stor självinsikt och är nyfiken på varför jag beter mig som jag gör, ändra beteende för att få andra resultat och sedan dela med mig av min kunskap. Är väldigt generös med det. Jag tror att vi utvecklar varandra på det sättet.

Varför valde du MT ledarskap?

Jag läste Mia Törnbloms böcker om självkänsla och lärde mig väldigt mycket om mig själv. Insåg att min självkänsla var väldigt otränad. När jag fick möjligheten att få en coach på jobbet var MT ledarskap ett självklart val för mig. Att få jobba långsiktigt med sig själv, med världens grymmaste expert vid min sida är rena lyxen. Det är hård träning varje dag som gäller, det är också det som ger resultat. Så mycket jag har utvecklats dessa 1,5 år är helt otroligt. Är helt överraskad.

Vad har utbildningen betytt för dig?

Jag lever det liv jag vill, jag är den person jag vill vara. Jag förstår mig själv på ett djupt plan, mina styrkor och jag förstår vad som triggar mig. Jag har ändrat mina tankebanor och raderat gamla beteendemönster, det hjälper mig att välja vilket sätt jag agerar på. Med en tränad självkänsla är jag tryggare i mig själv, är modig och leder både mina barn och mina ledare så mycket bättre.

Varför rekommenderar du vår utbildning?

All förändring börjar hos sig själv, inifrån. Genom att välja denna utbildning så får du insikter om dig själv och verktygen som hjälper dig framåt. Du arbetar med dig själv långsiktigt vilket är viktigt då beteendeförändring tar tid. Bra ledare är trygga ledare förstår sig själva vilket gör att de kan ta vilka situationer som helst. Dessa ledare blir förebilder för andra runt omkring som alla kan lära sig av. Att leda med trygghet, empati och genuinitet är fantastiskt