Marie-Louise ”Mimmi” Tysk

Berätta lite om dig själv …

Jag är Marie-Louise ”Mimmi” Tysk som älskar mitt jobb. För drygt 6 år sedan startade jag en egen resebyrå, GO Cruising AB, och den har vuxit mer än jag kunnat ana. Då jag inte är en chefs typ så kände jag att jag inte riktigt klarade av alla utmaningar man ställs inför. Det är också en hel del andra arbetsuppgifter som jag måste ta itu med dagligen som jag inte heller hade förväntat mig. Jag skulle ju bara producera och sälja härliga resor, men riktigt så funkar det inte att driva ett eget företag.

Varför ville du utveckla dig själv?

Jag kände att jag behövde hjälp och den som kom upp i min tanke. var Mia Törnblom. Jag hade sett henne på någon föreläsning i ett nätverk jag var med i och hon verkar ju ha allt under kontroll och veta precis hur man bygger sin självkänsla och får ordning på saker. Jag sökte upp MT ledarskaps hemsida och mejlade henne. Jag fick snabbt ett svar att hon skulle sätta mig i kontakt med hennes kollega Susanne och det var det bästa som kunde hända mig.

Vad har utbildningen gett dig?

Jag träffade Susanne och så var arbetet igång. Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle ge sån effekt. Från att ha varit otroligt stressad och egentligen ganska ineffektiv så är jag idag mycket mer fokuserad och lugn. Jag tar inte lika ofta beslut i farten och jag stressar inte upp mig för att jag har mycket att göra, det är ju bra att ha mycket att göra, bara man kan hantera det på ett bra sett.

Vad har utbildningen gett dig?

Jag vill fortsätta utveckla mig själv då jag ser en enorm vinning i det både på jobbet och privat. Jag har också tagit hjälp av MT ledarskap för att min personal ska få verktyg att lära sig att leda sig själva till ett mer harmoniskt liv utan stress, då vi idag har så mycket runt om oss som kan leda till stress. Vi får lära oss att reflektera över dagen och ge oss själv en klapp på axeln att vi faktiskt åstadkommer bra grejer varje dag, istället för att slå ner oss själva med att tänka på allt vi inte hann.

Varför rekommenderar du MT ledarskap utbildning till andra?

Jag rekommenderar utbildningen hos MT för alla som vill utvecklas och hitta den person man verkligen är inombords. Allt är möjligt, det gäller bara att omge sig med rätt personer, energier och tro på sig själv.