Karolina Gutke

Berätta lite om vem du är?

Jag heter Karolina Gutke, har arbetat i ledande roller de senaste 20 åren.  Min nuvarande roll är Managing director på &Other Stories som tillhör HM koncernen.

Varför du vill utveckla dig själv?

Dels tycker jag ledarskap är väldigt kul och spännande. Jag vet vilken avgörande effekt det har för vår prestation, oavsett om jag pratar om mitt eget självledarskap eller mitt ledarskap av andra. Ett starkt ledarskap är också en otroligt viktig faktorn för att attrahera och behålla duktiga kollegor. Jag ser det som mitt ansvar att vara den bästa ledaren jag kan vara. Så ja, därför.

Varför valde du MT ledarskap?

En vän hade använt MT ledarskap både för individuell coachning och till ledarskapsutbildningar och som var eld och lågor. Jag letade efter någon som kunde omsätta djup kunskap om ledarskap och kommunikation till verklighet genom att nå fram och in. Efter första mötet med Mia bestämde vi oss för att köra.

Vad har utbildningen betytt för dig?

Massor. Jag är en mycket bättre ledare idag. Jag är mer grundad och trygg i mitt ledarskap på riktigt och jag har därför valt att fortsätta med MT ledarskaps mentorprogram. Och jag har även låtit några av mina medarbetare gå ert program.

Varför rekommenderar du utbildning hos oss?

Jag upplever att ni har en hög nivå i allt de levererar och sätter en stolthet i det. Kunskap och kompetens när det är som bäst. När jag har rekommenderat Mia och era övriga ledarutvecklare till andra har de alltid varit väldigt nöjda så det gör att jag känner mig väldigt trygg i och stolt över att kunna rekommendera er.