Joakim Clerkefors

Berätta lite om vem du är?

Jag heter Joakim Clerkefors och arbetar på PEAB som arbetschef och brinner för mitt arbete, sport, utmaningar och har alltid haft en hög arbetskapacitet oavsett uppgift.

Varför du vill utveckla dig själv?

När jag kom i kontakt med MT ledarskapsprogram så var jag inne i en tuff period i mitt liv.  Jag hade jobbat ett år i min nya tjänst, i en roll som inte alls hade motsvarade det som målats upp när jag rekryterades för tjänsten. Rent fysiskt så var jag stark som en Ironman men i mitt inre så var jag totalt desarmerad. På jobbet så avlöste det ena problemet efter det andra och det kändes inte som jag kom någon vart med mitt arbete. Trots att jag fick beröm från min omgivning och att resultat på jobbet började vända så kändes det inte bra inombords. Vanligtvis har jag ett gott självförtroende men nu hade jag börjat tvivla på min egen kapacitet och det kändes inte bra i magen.

Varför valde du MT ledarskap?

Då vi på PEAB har MT ledarskap som leverantör så fick jag en rekommendation från vår HR partner/arbetsmiljöavdelning.

Vad har utbildningen betytt för dig?

Jag fått lära mig mekanismerna mellan självkänsla och självförtroende. Förstå mitt ansvar som ledare och chef men även lära mig vikten av att sätta gränser för vad jag kan acceptera i mitt liv, dels yrkesmässigt men även privat. Genom självreflektion, självledarskap och vikten av att förstå att jag måste äga mina problem så har jag fått ett helt nytt sätt att förhålla mig till mitt ledarskap och de människor och relationer som jag har i mitt liv.

Varför rekommenderar du utbildning hos oss?

Om du vill ge dig själv en möjlighet att bli den bästa versionen av dig själv och få verktygen att leda dig in i framtiden så rekommenderar jag MT ledarskap av hela mitt hjärta.