Detta är single-inblick.php
Grundare och ledarutvecklare

Mia
Törnblom

Att få vara en del i organisationers och individers utveckling är det finaste jag kan tänka mig. Tack vare MT-metoden har detta varit en möjlighet för mig sedan 2001. Förenklat kan man säga att MT-metoden lär ut en kultur av ansvar, vinsterna med att verka i en kultur av ansvar är magiska både för individen och för företaget.

När vi på MT ledarskap pratar om personligt ledarskap (self-leadership) innefattar det: Motivation, trygghet, ansvar, reflektion, mod och kommunikation och jag är larvigt stolt över de briljanta metoderna vi har för det.

MT-metoden visar på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar det vi gör och det vi uppnår – och framförallt hur vi kan förändra det. Det började med mig. I dag utgörs MT ledarskap av ett flertal ledarutvecklare som utbildar individer, grupper och organisationer med MT-metoden som grund.

1997 höll jag min första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Att föreläsa är bland det roligaste jag vet. För mig är det självklart att utveckling ska vara kul. Därför är både mina utbildningar och föreläsningar fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser.  2011 fick jag pris i Norge, ”Årets motivator” av Confex och 2012 blev jag utsedd till årets talare i Sverige av Talarforum.

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap