Detta är single-inblick.php
Ledarutvecklare

Anna
Rydgren

MT-metoden har inte gjort mig till någon annan. Den har hjälpt mig att bli mig själv. I dag känner jag till och accepterar inte bara mina styrkor, utan också mina tillkortakommanden. Detta gör mig till min egen ledare, där jag tar ansvar för mitt mående. Vill du också bli din egen ledare?

Tillsammans tar vi reda på vad du vill, önskar och drömmer om och hur du kan göra detta till verklighet. Punktera myterna om dig själv och börja vara den du är i stället.

Jag är utbildad musikalartist och har arbetat med både film och teater sedan 15 år tillbaka. Jag medverkade i musikalen ”Mamma Mia! ”på Cirkus. 557 föreställningar. Där fick jag verkligen känna på vikten av att öva upp ett starkt och balanserat inre och framförallt hur jag mådde utan ett starkt och balanserat inre. För mig har det handlat mycket om att känna mig som en bluff. ”Visst gjorde jag en bra föreställning igår, men det var ju igår” Jag blandade ihop den jag var med det jag gjorde. Resultatet blev ett stort behov av ständig bekräftelse utifrån. Kom inte applåderna eller skrattet så var jag ett fiasko.

Som ledarutvecklare, föreläsare och utbildare har jag stor hjälp av mitt artisteri. Att stärka sin självkänsla är en kreativ process, precis som skådespeleri. Tillsammans tar vi reda på vad du vill, önskar och drömmer om och hur du kan göra detta till verklighet. Du får skala av och städa bort det som hindrar dig att leva i din fulla potential. Punktera myterna om dig själv och börja vara den du är i stället. Mig lurar du inte – jag kan allt om att spela roller…

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap