Detta är single-inblick.php

Martin Jonsson – ÅF

  • Namn: Martin Jonsson
  • Titel: Segmentschef
  • Organisation: ÅF AB

ÅF, där Martin jobbar, har ett avtal med MT ledarskap och erbjuder vissa av sina anställda att gå såväl den långa ledarskapsutbildningen som några kortare varianter.

Martin anmälde sig till en tvådagarskurs och kände direkt att det var rätt för honom. Han kollade runt lite på företaget och efter att ledarskapsutbildningen fått goda referenser bestämde han sig för att börja.

”I en chefsroll är det extremt viktigt att känna sig själv och att vara i balans – alla chefer borde gå utbildningen!”

Vilka förändringar har utbildningen inneburit för dig?

 – Jag har fått perspektiv på min situation och tror inte längre att jag kan gå på vatten eller rädda hela världen. Jag har blivit bättre på att prioritera. Jag behöver inte längre förankra alla beslut hos min chef, och jag har större tillit till mig själv när det gäller att fatta svåra beslut.

Skulle du rekommendera MT ledarskaps utbildning?

– Jag erbjuder redan alla jag anställer som chefer att gå den. I en chefsroll är det extremt viktigt att känna sig själv och att vara i balans – alla chefer borde gå utbildningen!

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri.  Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.  Omsättningen uppgår till ca 8 miljarder SEK årligen och har idag cirka 7 000 medarbetare.

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap