Detta är template_organisation.php

4 DAGAR PÅ MALLORCA – EN unik helhetsupplevelse

KURS I SJÄLVLEDARSKAP PÅ MALLORCA

Ett starkt och hållbart ledarskap börjar alltid med dig själv. Sedan 2001 har tusentals chefer och medarbetare utbildats i MT-metoden, utvecklad av välkända coachprofilen Mia Törnblom.

Nästa tillfälle:

24-27/9-2017

Uttalande från deltagare 2016:

”UPPLÄGGET VAR FANTASTISKT! ni KOMPLETTERADE VARANDRA PERFEKT OCH TEORI, REFLEKTION, MAT OCH MILJÖ GIFTE SIG PÅ ETT BRA SÄTT. JAG GICK UTANFÖR MIN KOMFORTZON OCH TESTADE YOGA SOM JAG TYCKER FÖRSTÄRKTE SJÄLVREFLEKTIONEN”

 

Självledarskapskurs på Mallorca i hela 4 dagar. Under dessa sprängfyllda dagar kommer du få lära dig allt du behöver för att skapa ett starkt och hållbart självledarskap. I en strukturerad process kartläggs dina mentala strukturer och vilka hinder som står i vägen för din utveckling. Genom reflektion och självanalys får du en förståelse för dina styrkor och svagheter, vilket ger dig din egen unika verktygslåda för att leda dig själva och andra på ett engagerat och närvarande sätt. Du skapar då förmågan att i varje situation, relation, och konflikt se hur du på bästa sätt kan påverka och agera. Under kursen skapar du din egen handlingsplan för att stärka dig själv, både som individ och ledare. Du kommer få lära dig att hantera stress och irritationer, vilket i sin tur ökar din effektivitet och prestationsförmåga. Du kommer känna en ökad arbetsglädje och du får en god inblick i vad som krävs för att skapa engagemang, trygghet och energi på arbetsplatsen genom att förtydliga mål, värderingar, och spelregler.

Med MT-metoden:

 • Tar vi kontrollen och makten över vår tid.
 • Känner vi oss själva väl.
 • Har vi en positiv grundinställning.
 • Har vi klara visioner och utstrålar trygghet.
 • Väljer vi att se vår egen del i olika situationer för att på så sätt ta eget ansvar.
 • Motiverar vi oss själva.
 • har vi tydliga värderingar och strävar efter att leva som vi lär.
 • Har vi tillit och använder oss av vår intuition.
 • Är vi bra på att kommunicera och visa empati.
 • Har vi en stark självkänsla och ett gott självförtroende.
 • Drivs vi av viljan att lyckas.
 • Vågar vi ta risker – det är endast det vi inte gjorde som vi ångrar.
 • Sätter vi tydliga och realistiska mål.
 • Tycker vi om att se människor växa och har bra hand om dem.

Susanne Canu har bred erfarenhet av ledarskap, försäljning, och entreprenörskap

Susanne Canu är ledarutvecklare på MT ledarskap . Susanne har tidigare arbetat som VD, personalchef, försäljningschef, och har 20 års erfarenhet som entreprenör och egen företagare. Därför har hon en bred erfarenhet av ledarskap, försäljning, och entreprenörskap. Idag utbildar Susanne ledningsgrupper, chefer, och medarbetare i MT-metoden hos MT-gruppen. Susanne har det där lilla extra som behövs för att inspirera och skapa bestående värde långt efter en utbildning.

Ebba Möller har bred erfarenhet av ledarskap, försäljning, och entreprenörskap

Ebba Möller är ledarutvecklare på MT ledarskap. Ebba har arbetat med försäljning i 20 år (både inom B2C och B2B). Hon har mer än 10 års erfarenhet av ledarskap genom roller som både Säljledare och Försäljningschef inom tjänsteförsäljning. Ebba har även tagit uppdrag som organisationskonsult och varit entreprenör i form av grundare till ett eget producentföretag. Idag utbildar Ebba i MT-metoden hos MT ledarskap. Ebba har driv och engagemang och en övertygelse om att det mesta är möjligt om man själv har viljan.

Victoria Ekesund har bred erfarenhet av hälsa, mindfulness och fysisk träning.

Victoria Ekesund är en mycket uppskattad PT och yogalärare på ”Yogastudion – rum för utveckling” som är hennes egna företag. Victoria har ett genuint intresse för välbefinnande och har arbetat med träning och hälsa, som både instruktör och PT, i drygt 20 år. Hon inspireras av crossfits filosofi och jobbar med en holistisk syn på fysisk träning. Yogalärare har Victoria varit i 15 år och anpassar varje klass efter individernas dagsform och behov. Hon har en unik närvaro/förmåga att se deltagarna och guidar dem tryggt genom passen, oavsett kunskapsnivå, vilket har uppskattats på våra tidigare kurser eftersom många då provat yoga för första gången. Victoria undervisar, motiverar och inspirerar till förändring mot en hållbar livsstil med balans mellan fysisk träning och att stanna upp, andas och lyssna inåt. Läs mer om Victoria på: http://www.yogastudionvasby.se

Bittan Gustavsson Lundén lagar god och nyttig mat, anpassad efter säsong och deltagare.

Bittans företag, BG Graffagården, är verksamt både i Båstad och på Mallorca. Hon lagar all mat efter säsong, och fokuserar på ekologiskt, mycket grönt och alltid anpassat så alla kan äta något oavsett matavvikelser. Hennes filosofi är: ”Mat är viktigt. Mat på riktigt. I en tid när det vi äter alltmer är ett resultat av industriell hantering, är mat viktigare än någonsin. Bittan är ingen kock. Hon är en matlagare. Inga recept. Hon har allt i huvudet. Och i fingrarna. Lagar mat efter säsong och tillgång. Helt enkelt vad bonden har i sin lada. I sin jord. Och fiskaren i sitt vatten. Oavsett var. På Bjäre eller Mallorca. Bara det är nära.” Läs mer om Bittan på: http://www.graffa.se

Kombinera mental och fysisk träning med hälsosam kost

Flera moment i kursen handlar om reflektion, självanalys, balans och hälsa. Vi har därför valt att hålla kursen på en avkopplande och avskild plats i en sagolikt vacker miljö som främjar både välmående, fokusering, eftertanke och inlärning. Vi erbjuder därmed en kombination av mental och fysisk boost. Att ta sig utanför sin trygghetszon gör att vi vågar utmana oss själva även i yrkeslivet. Vi varvar därför utbildningspassen med morgonyoga, fysiska träningspass, vandring i bergen, och meditation, för närvaro och reflektion. Dessutom bjuder vi på ekologisk och närproducerad mat (helpension). Allt för att du som deltagare ska återvända hem med en helhetsupplevelse och inspiration till nya insikter – grunden till gynnsamma beteendeförändringar för hållbara individer och ledare.

Finca Osa Major bjuder på en varm och fantastisk medelhavsmiljö

Välkommen till en fantastisk villa bland de storslagna bergen. Under dagarna för kursen är deltagarna ensamma om villan, och har tillgång till härlig pool, träningsmöjligheter och alla vackra miljöer. Klicka här för att läsa mer och se fantastiska bilder.

Exklusiv möjlighet till påbyggnad

Överväger du att gå vårt Individuella ledarskapsprogram, 14 ggr för under ett år? Då kan du tillgodoräkna dig denna kurs, som innehåller vissa av de grundläggande momenten i Självledarskap, och addera till individuell fortsättning i 6 mån efter hemkomst. Kontakta oss för mer info om du är intresserad av detta upplägg.

 

Boka idag, antalet platser är begränsade!

PRIS: 14.800 KR (ex. moms) per person

PLATS: FINCa osa major på Mallorca

I kursen ingår:

 • 15 timmar kurs i Självledarskap enligt MT-metoden. Exempel på utbildningsmoment: Mod, trygghet, motivation, ansvar, reflektion, kommunikation, självkänsla , självförtroende, mål m m.
 • 8 timmars yoga/meditation/träning med yogainstruktör/PT Victoria Ekesund från Yogastudion – rum för utveckling.
 • Helpension (frukost, lunch, middag, eftermiddagsfika och frukt), allt ekologiskt, närproducerat och lagat av välanlitade hälsokocken Bittan Gustavsson Lundén, Graffagården.
 • Unikt boende på Casa Osa Major beläget bland de storslagna bergen.
 • Pris per person: 14.800 (exkl. moms). Utbildningen är avdragsgill. Kost och logi (del i 2-bäddsrum) ingår i priset. OBS! Flygresa bokas och betalas av deltagaren själv.
 • Kursintyg
Vid frågor eller bokning maila: ebba@mtledarskap.se

Till toppen av sidan

 • Kommande evenemang