Detta är template_individ.php

Individutveckling – Coaching

Vill du komma vidare? Vill du utvecklas och nå nya mål? Vår coaching kommer ge dig allt det och mycket mer. Vi har över 3000 personer som gått våra enskilda program genom åren. Vår senaste kundundersökning visar bland annat att hela 95% mår bättre och 93% presterar mer. Det talar sitt tydliga språk! Att ha ett starkt självledarskap är viktigt för oss alla. För hur motiverar du dig själv när det känns tungt? Hur kan du känna trygghet och glädje på jobbet om du själv drivs av osäkerhet? Tillåt dig att våga växa och utnyttja din fulla potential med oss.

I vår coaching för ett starkare självledarskap arbetar vi strukturerat med MT-metoden®. En metod som bygger på kognitiv teori, lång klinisk erfarenhet och som dessutom är starkt förankrad i forskning. Läs gärna våra whitepapers för mer information om kopplingen till forskning eller vad ledarskapsprofessorn Linda Lai säger om vår metod.coaching

Grunden i MT-metoden® utgörs av självkännedom och självmedvetenhet som byggs med hjälp av självanalys och reflektion. Mentala strukturer kartläggs på ett tryggt sätt med hjälp av våra unika verktyg och duktiga coacher/ledarutvecklare, allt för att hitta irrationella tankar och beteenden som sedan tränas bort. Vi lär ut en struktur för att se hur vi faktiskt tänker, vilket är ett ”double loop”-lärande. Genom att lära sig hur vi tänker, kan vi också förändra och utveckla vårt tänkande. Med denna information skapar vi en konkret och individanpassad handlingsplan för att bland annat stärka självkänsla, självförtroende och skapa förmåga till att ta ett ökat ansvar för dina behov. Coachingen ger dig också en bättre förståelse för hur du hanterar konflikter och hur du blir framgångsrik med din kommunikation.

Läs om vad David Hellenius m.fl. tycker om vår Individutveckling …

Tio individuella samtal, COACHING I Ett år.

Du och din coach lägger tillsammans grunden till din utveckling genom att utgå från hur just din situation ser ut. Ni tittar på de utmaningar du ställs inför på arbetet, i privatlivet och på hur du kan nå dina mål. Under året som följer har ni tio individuella möten där ni strukturerat arbetar igenom det individuellt anpassade programmet. Du coachas i din professionella utveckling genom unika verktyg och övningar. Du kan direkt börja använda de verktyg du får, för att leda dig själv och både nå nya mål och förbättra din prestation.

RESULTAT – Coaching – Personligt ledarskap – Självledarskap

 • Svart bälte i stresshantering
 • Förstärkt förståelse för andra personer och deras agerande
 • Motivation – Bättre på att motivera dig själv till resultat
 • Förbättrad balans mellan arbete och fritid
 • Du lär dig hantera oro och irritationer bättre
 • Stärkt självkänsla och förbättrat självförtroende
 • Inventering av din normer och värderingar
 • Ökat ansvarstagande för dina egna behov
 • Du kommer bli mer effektiv
 • Effektiv tidsplanering och bättre målplanering

HUR GÖR JAG FÖR ATT BÖRJA MITT PROGRAM?

Du bokar ett förbehållslöst och kostnadsfritt första möte. Uppe i menyn finns länken Vårt Team. Där väljer du en av våra coacher/ledarutvecklare och kontaktar hen för att boka en tid, alternativt använder du formuläret här nedan så återkommer vi till dig. Vid det kostnadsfria mötet pratar ni igenom vad det innebär att få coachning och utbildning i MT-metoden® och vilka förutsättningar som gäller. Efter mötet funderar du ett tag eller bestämmer dig direkt, det är ditt val!

ÄR du REDO och Vågar du?

Vinsten med ett starkare självledarskap märks inte bara hos dig själv, den är också högst påtaglig för din omgivning. Ekvationen är enkel; med ett starkt självledarskap mår du bättre och stressar mindre. Du blir effektivare och skapar en bättre balans mellan arbete och fritid. Du hanterar irritationer och konflikter smidigare och du både når dina mål och har det bra på vägen dit. Välkommen!

Målgrupp: Medarbetare, för de som vill utveckla sitt självledarskap, personligt ledarskap och stärka sig själv.


Kontakt

Har ni frågor angående vårt program för individutveckling?

 • Kommande evenemang