Detta är single-inblick.php
Ledarutvecklare

Susanne
Canu

Sommaren 2006 kastade min man min arbetsmobil i Medelhavet. Han hade fått nog av att jag alltid arbetade. Jag blev rasande på honom, men han förklarade lugnt att nu får du välja. Jobba gärna mycket, men inte när vi är lediga tillsammans. Jag vill ha en närvarande fru och ställer inte upp på detta längre.

Idag kan vi skratta åt detta tillsammans och tack vare att jag ansvarar för att ha en vältränad självkänsla så har jag idag en härlig balans på mitt yrkes- och privatliv.

Sedan jag lärde mig MT-metoden har jag använt den med stor framgång i min roll som personalansvarig på det säljföretag jag drivit i många år. Efter 20 år i säljbranschen kände jag att det var dags för mig att anta nya utmaningar och det enda jag kunde tänka mig var att själv bli ledarutvecklare i denna fantastiska metod för personligt ledarskap där fokus ligger på att stärka självkänslan.

Jag är så tacksam att jag hittade Mia och MT-metoden, med hjälp av de verktyg som vi använder i MT-metoden har jag lyckats hålla min självkänsla vältränad och skapat ett träningsprogram som jag dagligen använder mig av. Det här är utveckling på riktigt, jag är trygg, klarar av att delegera och idag får jag dessutom min omgivning att utvecklas och nå sin fulla potential.

Utöver min långa erfarenhet som både ledare och chef har jag arbetat med entreprenörskap, där det också handlar om att motivera och vägleda människor i olika situationer.

Som ledarutvecklare är jag lyhörd, har ett enormt driv och energi som smittar av sig, detta kopplat till min långa erfarenhet att vägleda människor gör att jag kan säga att jag älskar det jag gör och att jag är riktigt bra på det. Jag kan verkligen säga att jag har världens roligaste arbete!

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap