Detta är single-inblick.php
Ledarutvecklare

Ebba
Möller

Inom idrottsvärlden pratar man ofta om ”att vara i zonen” – då allt går som på räls. Att se människor befinna sig där, i sitt rätta element, är det bästa jag vet. Då finns det inga hinder för vad vi kan åstadkomma, och det smittar. Jag älskar själv att befinna mig i det tillståndet så ofta som möjligt. Men livet går i vågor och saker blir inte alltid som man tänkt sig. Då är det bra att ha verktyg och metoder för att hantera eventuella motgångar och ta sig vidare med nya insikter och lärdomar.

När jag själv gick MT ledarskaps ledarutveckling lärde jag mig att självledarskap – i form av vikten av att leva efter mina grundvärderingar, samt att ta eget ansvar för mina handlingar och relationer – ökar mina chanser till välmående, positiv energi och framgång. När jag såg att metoden fungerade för mig ville jag själv få andra att uppleva samma sak, och idag gör jag just det som ledarutvecklare hos MT ledarskap.

Jag har jobbat med försäljning i princip hela mitt liv. Både inom B2C och B2B, som anställd och som egen företagare, och har tio års erfarenhet av ledarskap i roller som både Säljledare och Försäljningschef. Individer och gruppdynamik har alltid fascinerat mig och något av det roligaste jag vet är när grupper, som till en början underpresterat, utvecklas till högpresterande team och börjar leverera ”all time high”, med både stolthet och arbetsglädje.

Jag är lyhörd och min grundinställning är tro på människors förmåga. Jag vet att det mesta går om jag själv vill. Vill du befinna dig mer ”i zonen” guidar jag dig gärna!

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap