Laddar Evenemang

Plats

MT Ledarskap
Regeringsgatan 111A
Stockholm, 11139 SE
+ Google Map

Dela eventet

Tema: Självledarskap, ledarskap och grupputveckling

Ett starkt självledarskap är grunden för ett hållbart ledarskap. Kom och lyssna på hur vi på MT ledarskap arbetar. Vi berättar om varför det är viktigt med självkänsla och självförtroende och hur det är kopplat till prestation och välmående. Du får en inblick i våra ledarskaps- och coachingprogram och hur vi arbetar utifrån MT-metoden®.

Seminariet ett marknadsevenemang för dig som har för avsikt att upphandla utbildningstjänster om ledarskap, självledarskap och grupputveckling.

Våra program har unika och kraftfulla verktyg för utveckling som ger garanterade resultat. Läs vår senaste kundundersökning om hur våra kunder både presterar mer och mår bättre efter att de genomgått något av våra individuella program.

Vi berättar även om hur vi arbetar med att utveckla grupper till att bli effektiva och hållbara team. Vi har grupper som gått från 33% effektivitet till hela 91% med vår hjälp av vår teamutveckling! Att säkerställa gruppens utveckling och resultat är viktigt och för det använder vi oss bland annat av mätinstrumentet GDQ – världens första vetenskapligt bevisade metod för att mäta och bestämma var i utvecklingen en grupp befinner sig. GDQ-analysen visar även på vilka utmaningar och hinder gruppen står inför, och med MT-metoden® har vi alla verktyg som ni behöver för göra era grupper till effektiva team.

Seminariet är till för dig som funderat på att utveckla dig själv eller dina medarbetare. Seminariets syfte är att ge information om MT ledarskaps arbetssätt och tjänster. Varmt välkommen och ta gärna med en kollega!

Tid: Kl. 07.30 – 09.00 (frukost från 07.15)

REGERINGSGATAN 111A, T-bana Rådmansgatan

OBS! Begränsat antal platser, max 2 st. per företag. Frukostseminariet är gratis, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 350 kronor per deltagare.

Målgrupp: Chefer, ledare (med eller utan personalansvar), ledningsgruppsmedlemmar, HR funktioner och medarbetare med intresse för våra ledarutvecklings- eller coachingprogram eller teamutveckling.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot studerande och konsulter inom samma/liknande branscher, även om det är smickrande,

 

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap

Adress

Postadress:

MT ledarskap
Box 3642
103 59 Stockholm

Besöksadress:

Regeringsgatan 111A, 5 trappor
Stockholm