Laddar Evenemang

Plats

MT Ledarskap
Regeringsgatan 111A
Stockholm, 11139 SE
+ Google Map

Dela eventet

Tema: Ledarskapsutveckling, självledarskap och grupputveckling
Ett starkt självledarskap är grunden för ett hållbart ledarskap. Kom och lyssna på hur vi på MT ledarskap arbetar. Vi berättar om varför det är viktigt med självkänsla och självförtroende och hur det är kopplat till prestation och välmående. Du får en inblick i våra ledarskaps- och coachningprogram och hur vi arbetar utifrån MT-metoden®.
Våra program är unika och innehåller kraftfulla verktyg för utveckling som ger garanterat resultat. Läs gärna vår senaste kundundersökning om hur våra kunder både presterar mer och mår bättre efter att de genomgått något av våra individuella program.
Du får även en insikt i hur vi arbetar med att utveckla grupper till att bli effektiva, produktiva och hållbara team. Vi tittar bland annat på grupper som gått från 30% effektivitet till hela 88% med vår teamutveckling! För att säkerställa gruppers utveckling använder vi oss bland annat av mätinstrumentet GDQ – världens första vetenskapligt bevisade metod för att mäta och bestämma var i utvecklingen en grupp befinner sig. GDQ-analysen visar även på vilka utmaningar och hinder gruppen står inför och med MT-metoden® har vi alla verktyg som ni behöver för att klara av dessa.
Med vår strukturerade metodik och tydliga pedagogik kommer gruppens medlemmar att utveckla ett hållbart självledarskap med en stark inre trygghet. Gruppen kommer skapa en förbättrad produktivitet, ökad lönsamhet med mer arbetsglädje och högre frisknärvaro.
Seminariet är till för dig som funderat på att utveckla dig själv eller dina medarbetare. Varmt välkommen och ta gärna med en kollega!
Tid: Kl. 07.30 – 09.00 (frukost från 07.15)
REGERINGSGATAN 111A, T-bana Rådmansgatan
OBS! Begränsat antal platser, max 2 st. per företag. Frukostseminariet är gratis, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 350 kronor per deltagare.
Målgrupp: Chefer, ledare (med eller utan personalansvar), ledningsgruppsmedlemmar, HR funktioner och medarbetare med intresse för våra ledarutvecklings- eller coachningprogram eller teamutveckling.
 

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap

Adress

Postadress:

MT ledarskap
Box 3642
103 59 Stockholm

Besöksadress:

Regeringsgatan 111A, 5 trappor
Stockholm