Detta är single-inblick.php
Detta är TEMPLATES\SINGLE\POST.php

MT-gruppen blir MT ledarskap

Vi på MT-gruppen byter namn till MT ledarskap, främst för att det nya namnet bättre beskriver vad vi arbetar med och att vi vill fräscha upp vårt varumärke som nu blir tydligare. Vi minskar också risken för blandas ihop med andra företag som har snarlika namn. Vi har samma ägare och företagets inriktning förblir densamma. Vi kommer fortsätta att leverera samma fina kvalité på våra tjänster.

Vår nya logotyp speglar vad som händer hos oss, för våra kunder som anlitat oss vet vad det innebär. Det går helt enkelt uppåt såsom pilen i MT. Våra kunder får mer effektiva team och ledare som både mår bättre och presterar mer när de utvecklar sitt ledarskap. Med hjälp av oss växer organisationer och dess medarbetare genom att vi ökar individens ansvarstagande både för sig själv och organisationen som de arbetar åt.

Dela inlägget

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Det gör att du, blir tryggare, kan prestera mer och samtidigt må bättre.
Uppdrag

Christina Jarl, personal-samordnare på Peab – Ledarutveckling

Uppdrag

Martin Jonsson, Segmentschef på ÅF – Ledarutveckling

Uppdrag

Fredrik Tamker, Det Norske Veritas – Teamutveckling

Uppdrag

Linda Lai – Professor i organisationspsykologi och ledarskap